VIDEO! Bucurie imensă pentru zeci de copii

Șase zile de tabără în cea mai frumoasă zonă de agrement! Două autocare pline de copii au plecat astăzi într-o tabăra din localitatea Cozla, județul Neamț.

Entuziasmați, dar și foarte nerăbdători să descopere și alte locuri decât cele natale, cei 74 de copii au ocazia ca în această deplasare, pe lângă peisajele frumoase pe care le vor vedea, să lege și prietenii de durată.

Proiectul prin care aceștia au plecat se numește,,Solidaritatea’’ și este dedicat copiilor a căror familii au fost afectate de fenomenele hidro-meteorologice din iunie-iulie.

Potrivit ordinului de ministru ce reglementează proiectul, Direcţia Judeţeană de Tineret şi Sport a încheiat un protocol cu Consiliul Judeţean, care va suporta cheltuielile legate de transportul copiilor.

Emoționați de mulțimea din jur, dar și nerăbdători să se urce în autocare, copiii speră ca activitățile din cadrul acestei tabere să le rămână cele mai frumoase amintiri.

Prefectul județului Botoșani spune că se simte foarte fericit să vadă bucuria din ochii acestor copii și speră că și ceilalalți care vor urma să plece să fie la fel de entuziasmați.

Cei 74 de copii care au plecat astăzi sunt din Lunca, Manoleasa, Mihai Eminescu, Mihăileni, Mileanca, Mitoc, Nicşeni, Rădăuţi Prut, Stăuceni, Suliţa, Todireni şi Văculeşti. Aceștia se vor întoare acasă pe 29 august.

Copiii au avut ca însoțitori mai multe cadre didactice.

Citeste si:

Facebook Comments