VIDEO! Bunic acuzat de agresiune sexuală

Un bătrân de 84 de ani din comuna Cristinești este acuzat că ar fi exercitat acte de agresiune sexuală asupra unei fetiţe de doar 7 ani. Nefericita întâmplare ar fi avut loc acum aproximativ trei sătptămâni. Copila ar fi fost chemată de agresor în locuinţă. Acolo, individul ar fi atins-o pe minoră în zona intimă. Individul nu a ameninţat fetiţa şi nici nu a exercitat acte de violenţă asupra sa.

Caz greu de crezul într-o localitate din judeţul Botoşani. O fetiţă de 7 ani ar fi fost agresată sexual de un bărbat care i-ar putea fi bunic. Bărbatul de 84 de ani a chemat-o pe copilă în locuinţa sa şi acolo ar fi atins-o în zona intimă.

Totul s-ar fi întâmplat la începutul lunii iunie. Individul nu a exercitat acte de violenţă şi nici nu a ameninţat-o pe fetiță. Imediat cum a scăpat din casa bătrânului, copila le-a povestit părinților ce a pățit, oamenii au anunţat poliţia. Pentru faptele sale individul de 84 de ani a ajuns după gratii. Măsura de reţinere a fost luată ieri, când a şi fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean.
Atât bătrânul, cât și copila agresată sunt din comuna Cristinești.

Citeste si:

Facebook Comments