VIDEO! Câine îndemnat de stăpân să ucidă

Caz șocant în județul Botoșani! Un bărbat din comuna George Enescu şi-a asmuţit câinele să omoare patrupedul vecinei sale. Bărbatul a auzit zgomote de pe un teren din vecinătate şi a surprins mai mulţi câini bătându-se, printre care şi al său. Individul a părut distrat de situaţie şi nici cum să încerce să îi potolească pe câini. Din contra, individul îşi încuraja animalul să îl muşte pe celălalt câine. Întreaga scenă a fost filmată şi urcată pe site-urile de socializare de parcă totul ar fi fost o joacă amuzantă. Vă avertizăm că urmează imagini și informații care vă pot afecta emoțional.

Realitatea bate filmul. Sintagmă ce se adevereşte de fiecară dată. Cam aşa s-a întâmplat şi în comuna George Enescu, unde un bărbatul şi-a lăsat animalul de companie să ucidă cu brutalitate câinele unei vecine. Totul s-a întâmplat la finalul săptămânii trecute, când individul de 36 de ani a auzit nişte zgomote în apropiere de locuinţa sa.

Acesta s-a dus să vadă ce se întâmplă, surprinzându-şi câinele în timp ce se bătea cu patrupedul vecinei sale, tot din aceeaşi rasă ca al său. În loc să îi despartă pe câini, bărbatul a scos telefonul mobil pentru a înregistra încăierarea şi îşi încuraja animalul în timp ce muşca din celălalt câine. Imaginile au fost făcute publice de către proprietar în mediul on-line.
Violenţa asupra animalelor poate fi pedepsită cu închisoarea de la trei luni la un an sau făptaşul poate primi o amendă foarte usturătoare.

Citeste si:

Facebook Comments