VIDEO! Campionul Iulian Rotariu a fost onorat acasă

Botoșănenii și-au primit așa cum se cuvine campionul. Pompierul maratonist Iulian Rotariu, s-a întors acasă din Africa după o performanță uluitoare. Acesta a reușit să câștige maratonul din Mozambic, o cursă infernală la care au participat doar cei mai buni dintre cei mai buni. De altfel, Iulian Rotariu este singurul român care a reușit această performanță.

Iulian Rotariu, un pompier botoșănean, este un adevărat fenomen în România. Este singurul alergător amator din țară care a străbătut cele mai dure deșerturi din lume, la vârsta de 45 de ani. Ultima performanță este extraordinară. Iulian Rotariu a câștigat unul dintre cele mai dure ultra-maratoane din lume. Este vorba despre o cursă infernală prin Africa, între Mozambic și Ghana. Iulian Rotariu a străbătut sute de kilometri prin pădure tropicală și plaje scăldate de soare. A alergat alături de cei mai buni ultra-maratorniști și a reușit să câștige. Astăzi, Iulian Rotariu s-a întors acasă. A fost primit ca un erou, atât de colegi dar și de cunoscuți.

Pompierul botoșănean le-a mulțumit tuturor pentru susținere.

Deși cursa a fost grea, ceea ce l-a împins pe Iulian de la spate a fost efectiv dorința de a-și onora țara dar și de a susține cauza copiilor cu autism din Botoșani.

Pompierul botoșănean spune că vor urma și alte curse având aceleași obiective umanitare.

Iulian Rotariu a străbătut deja cinci deșerturi reușind perormanțe extraordinare, atât la general cât și la categoria sa de vârstă.

Citeste si:

Facebook Comments