VIDEO! Cel mai vârstnic botoșănean vaccinat are aproape 100 de ani

Nu doar bătrânii, consideraţi persoane de risc, au optat pentru vaccinare, ci şi tinerii. Astfel că, cel mai tânăr botoşănean are doar 16 ani, iar cel mai bătrân are 97 de ani. Aceştia nu au simţit efecte adverse vaccinării, ci doar puţin disconfort în zona aplicării vaccinului şi posibile frisoane. Adolescentul este instituţionalizat în cadrul unui centru aflat în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială, iar bătrânul face parte din Unitatea de Asistenţă Medico-Socială Ştefăneşti.

Până în momentul de faţă, cel mai tânăr botoşănean care s-a vaccinat are 16 ani. Acesta este un tânăr instituţionalizat, un beneficiar al Centrului “Sfântul Mina” din Botoşani. Unitatea se află în subordinea Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.

La polul opus îl avem şi pe cel mai în vârstă botoşănean vaccinat până în momentul actual. Este un beneficiar din cadrul Unităţii de Asistenţă Medico-Socială din Ştefăneşti şi are 97 de ani. Aceştia s-au putut vaccina, deoarece fac parte din categoria a doua la vaccinarea împotriva virusului SARS-COV-2.  

Din rândul beneficiarilor din centrele sociale s-au vaccinat 310 botoşăneni.

Niciun beneficiar vaccinat până acum nu a prezentat simptome adverse vaccinării.

Citeste si:

Facebook Comments