VIDEO! Clipe dramatice în familia unui fost fotbalist de la FC Botoşani

Un fost jucător al echipei FC Botoșani trece prin momente cumplite.
Este vorba despre Ionuţ Matei, al cărui copilaș a fost diagnosticat cu o boală cumplită. La doar trei ani, micuţul Nicholas se luptă cu leucemie acută mimfoblastică B. Pentru că spitatelele din România nu au aparatura necesară pentru a putea fi tratat, dosarul copilului a fost trimis către mai multe spitale europene. În momentul de faţă, Nicholas împreună cu părinţii săi se află la un spital din Milano, Italia, unde a şi început prima şedinţă a tratamentului cu citostatice. Însă costul tratamentului este ridicat, iar părinţii nu pot face rost de bani. Tinerii părinți apelează la ajutorul oamenilor cu suflet mare, pentru a-l putea vedea pe Nicholas cu zâmbetul pe buze şi jucându-se cu alţi copii.

Momente triste în familia unui fost fotbalist de la FC Botoşani. Georgiana şi Ionuţ Matei au devenit părinţi în anul 2016, când a venit pe lume micuţul Nicholas. De atunci, viaţa lor s-a schimbat total. Cei doi radiau de fericire.Să îl vadă râzând, făcând primii paşi şi spunând primele cuvinte. Aceste clipe le umpleau inimile de fericire celor doi părinţi.

Totul s-a sfârşit brusc într-o zi, când necazul s-a năpustit în viaţa lor. La vârsta de 3 ani, micuţul lor îngeraş a fost diagnosticat cu leucemie acută mimfoblastică B. În speranţa că poate totul se va rezolva, Georgiana şi Ionuţ l-au dus la Spitalul “Marie Curie” şi la Institutul Clinic Fundeni din Bucureşti. Acolo, medicii i-au pus diagnosticul care le-a dat viaţa peste cap. Medicii români le-au spus tinerilor părinţi că niciun spital din România nu are aparatura necesară pentru a-l trata pe Nicholas, astfel că aceştia au trimis dosarul medical către mai multe spitale din Europa.

Un răspuns pozitiv au primit de la un spital din Milano, Italia. Părinții au plecat imediat în Italia pentru că starea celui mic se agrava cu fiecare zi. Astăzi Nicholas a început tratamentul cu citostatice, dar costul total este unul uriaş, de 150.000 de euro. Bani, pe care părinţii nu îi au şi nu au de unde să facă rost într-un timp atât de scurt.

Georgiana şi Ionuţ Matei apelează la ajutorul oamenilor cu suflet mare şi speră ca în curând să îl poată vedea pe Nicholas cum creşte şi se bucură de copilărie. A fost deschis un cont pentru donaţii, pe numele bunicii materne a lui Nicholas, în România.

Nume titular cont: VIORICA ACHIŢEI
MENŢIUNE:SĂNĂTATE NICHOLAS
BANCA TRANSILVANIA
IBAN-UL CONTULUI ÎN EURO ESTE RO29BTRLEURCRT0556834301
IBAN-UL CONTULUI ÎN LEI ESTE RO79BTRLRONCRT0556834301
NUME TITULAR CONT LIRE: IONUŢ MATEI
MENŢIUNE: SĂNĂTATE NICHOLAS
BARCLAYS BANK, ACCOUNT NUMBER: 53966178, SORT CODE:20-25-19

Ionuţ Matei a evoluat la cluburi importante din prima ligă, printre care şi FC Botoşani. În 2003 a debutat în liga profesionistă de fotbal, pe când era la FCM Bacău. Zece ani mai târziu s-a retras. Era tot în prima ligă, înrolat la FC Botoşani. Ionuţ a mai evoluat la Poli Timişoara, FCM Reşiţa, Ceahlăul Piatra Neamţ, CS Buftea, Gloria Buzău, CS Otopeni, FC Timişoara, Voinţa Sibiu şi Bucovina Rădăuţi. În prima ligă a jucat în aproximativ 100 de meciuri oficiale.

Citeste si:

Facebook Comments