VIDEO!  Comercianți amendați și lăsați fără marfă

VIDEO! Comercianți amendați și lăsați fără marfă

Amendați și lăsați fără marfă! În acest weekend, jandarmii din cadrul Grupei de Supraveghere şi Intervenţie Dorohoi au amendat doi bărbaţi, care vindeau ilegal produse fără autorizație. Aceștia au fost sancționațoi cu suma de 1500 de lei.

Ziua de sâmbătă a început prost pentru doi vânzătorii ambulanţi din localitatea Dorohoi. Aceștia au fost prinşi de către jandarmi în timp ce comercializau mai multe produse. Când oamenii legii le-au cerut documentele de proveninență, cei doi au ridicat din umeri și au spus că nu dețiun așa ceva.

Nu aveau nici actele de provenineță a mărfurilor și nici autorizație de vânzare. În atare condiții jandarmii i-au amendat cu suma de 1500 de lei, iar bunurile oferite spre comercializare, în valoare de 900 de lei, au fost confiscate şi introduse în camera de corpuri delicte a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani, urmând ca ulterior să fie predate organelor fiscale competente.

Jandarmii le recomandă cetăţenilor să evite achiziţionarea de bunuri de la vânzătorii ambulanţi şi să nu îi primească în case, pentru a nu da ocazia unor potenţiali infractori să le sustragă anumite bunuri de valoare.

Citeste si:

Facebook Comments