VIDEO! Comisii pentru pagubele făcute de inundații

Inundațiile au provocat pagube serioase în tot județul Botoșani iar pericolul cel mare abia urmează să vină. Mulți oameni au rămas fără agoniseala de-o viață sau munca de peste an. La toate aceste pierderi, autoritățile răspunde deocamdată cu comisii și alte activități pur birocratice.


Ploile abundente din ultima perioadă au făcut prăpăd în județul Botoșani. Sute de oameni au pierdut tot ce-au cultivat, practic hrana de peste an. Alții au rămas fără agoniseala de-o viață. Totodată multe drumuri au fost rupte și distruse. La toate aceste probleme autoritățile răspund că organizarea de comisii. Întâi va fi o comisie care va estima pierderile produse iar abia ce-a dea doua va evalua concret pagubele.

Până pe data de 26 iunie se va transmite, în atenția primului ministru al României situația cu pagubele produse în vederea demarării procedurilor de despăgubire și de sprijinire a populației afectată de fenomenele hidrologice periculoase din fondul de rezervă al Guvernului.”, se arată într-un comunicat al Prefecturii”

Pagube numeroase au fost înregistrate în aproximativ 20 de localități din județul Botoșani printre care și municipiul reședință de județ.

Citeste si:

Facebook Comments