VIDEO! Conducerea CJ, acuzată de abuz

Conducerea Consiliului Județean, acuzată de abuz! Spre sfârșit de mandat, prind glas și consilierii județeni. După aproape patru ani în care majoritatea aleșilor au fost pe modul silențios, situația se dezmorțește în prag de alegeri. Consilierii județeni au fost convocați astăzi în ședință extraordinară pentru a aproba un proiect privind repartizarea unor bani către primării iar proietcul a stârnit adevărate polemici și acuzații de partipliuri politice.

Consilierii județeni au fost convocați pe repede înainte pentru aprobarea unui proiect privind repartizarea sumei corespunzătoare cotei de 6% din impozitul pe venit estimat pe anul 2020, pe unități administrativ teritoriale, precum și repartizarea sumelor pentru echilibrarea bugetelor locale. De la bani, spiritele s-au încins iar liberalii s-au simțit din nou discriminați și au acuzat conducerea județului de abuz.

O solicitare a fost făcută și pentru orașul Flămânzi. Pentru că primăria va intra în renovare, este nevoie de un sediu pentru Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență. Pentru amenajarea spațiului este nevoie de bani.

Iar din seria consilierilor tăcuți, astăzi a prins glas și Ionuț Gireadă, nimeni altul decât nepotul lui Vegrinel Gireadă. Alesul liberal a cerut colegilor să aprobe bani pentru drumul comunal ce duce spre lacul cu nuferi, după ce, în ședința anterioară liberalii au votat împotriva acestei propuneri venită din partea viceluluI Dorin Birta.

Propunerea a fost respinsă, însă, liberalii au precizat că nu vor ceda și vor insista și în ședințele următoare.

Rapartizarea sumelor a fost aprobată după voința majorității social democrate care deține majoritatea în Consiliul Județean.

Citeste si:

Facebook Comments