VIDEO!  Consilier de cursă scurtă la Prefectură

VIDEO! Consilier de cursă scurtă la Prefectură

Echipa prefectului Alexandru Colbu a rămas fără un consilier. Gabriel Atudoroae, consilier pe relația cu presa, a demisionat din funcție la doar două luni după ce a fost numit. Atudoroae a precizat că vrea să se axeze pe proiecte politice. Deocamdată rolul de purtător de cuvânt a fost preluat de Roxana Anușca Țurcanu dar în pregătiri pentru ocuparea acestei funcții ar fi un tânăr avocat care urmează să fie prezentat oficial.

Nu i-a plăcut la Prefectură! Consilierul prefefectului, Gabriel Atudoroae, s-a retras din funcție la două luni după ce a fost prezentat oficial în calitate de purtător de cuvânt. DIn câte se pare, Atudoroae nu a reușit să se integreze în peisaj și a decis să facă un pas în spate.

Gabriel Atudoroae a venit și astăzi la Instituția Prefectului dar nu a vrut să ofere un punct de vedere oficial în ceea ce privește decizia de a demsiona. Acesta a precizat însă că intenționează să se axeze pe politică și își dorește să fie pe lista ALDE pentru Consiliul Local.

Conform unor surse, locul lui Gabriel Atudoroaie îi va reveni unui tânăr avocat, Lucian Gălușteanu. De altfel, acesta a fost deja văzut de câteva zile la instituția Prefectului. Sora lui Lucian Gălușteanu este consilieră la cabinetul vicepreședintelui Liviu Toma.

Citeste si:

Facebook Comments