VIDEO! Consiliul Elevilor vă îndeamnă să staţi casă

VIDEO! Consiliul Elevilor vă îndeamnă să staţi casă

Consiliul elevilor, îndeamnă să staţi în casă! Pe timpul situaţiei de urgenţă, reprezentanţii Consiliului Judeţean al Elevilor le sugerează tuturor şcolarilor să îşi gestioneze timpul pe care îl petrec în case cât mai util. Astfel că, elevii sunt invitaţi să ia parte la cât mai multe activităţi interactive organizate de către reprezentanţii Consiliului.

De asemenea, ei au creat un videoclip prin intermediul căruia doresc să îi motiveze pe oameni şi elevi de altfel, să stea în case cât mai mult posibil până ce aceste momente de cumpănă vor trece.

“Staţi în casă!”, strigă Consiliul Judeţean al Elevilor Botoşani.
Reprezentanţii Consiliului organizează cât mai multe activităţi pentru şcolari, ca ei să îşi poată ocupa timpul în mod util şi plăcut în acelaşi timp.
Prin intermediul unui social-night on-line, la care au participat mai bine de 100 de elevi, au avut loc discuţii, dezbateri şi reprezentanţii le-au împărtăşit viitoarele lor proiecte.

Mai mult decât atât, pe site-urile de socializare a fost lansat un videoclip, destul de emoţionant la prima vedere, însă cu scopul de a le transmite tuturor să stea în case. Clipul are ca protagonist un “ghemotoc”, iar aceştia susţin că acesta conţine secretul care ne va ajuta să trecem peste această perioadă.

Citeste si:

Facebook Comments