VIDEO! Contrabandă cu ţigări la Manoleasa

Dărăbănean prins cu mai multe pachete de ţigări, în faţa unui magazin din Manoleasa. Acesta se afla cu autoturismul staţionat în faţa unui magazin din comuna respectivă şi poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice l-au surprins în timpul atribuţiilor de serviciu. L-au luat la întrebări, autovehiculul a fost supus percheziţionării şi cu această ocazie au fost găsite 100 de pachete de ţigări.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au fost oamenii potriviţi la momentul potrivit. Ieri, aceştia se aflau în timpul atribuţiilor de serviciu pe raza comunei Manoleasa. Acolo, în faţa unui magazin au sesizat o maşină staţionată. La volanul autoturismului era un bărbat de 58 de ani din Darabani.

Forţele de ordine au procedat la verificări în amănunt, au percheziţionat maşina şi l-au luat la întrebări pe individ. Astfel, în autovehicul au fost găsite 100 de pachete de ţigări, de provenienţă Republica Moldova.

Pentru aceste ţigarete bărbatul nu deţinea documente legale de provenienţă şi ştia că provin din contrabandă. Acesta este acum cercetat pentru contrabandă.

Pachetele de ţigări confiscate aveau aplicate timbre de acciză specifice ţării de origine.

Citeste si:

Facebook Comments