VIDEO! Controale finalizate cu amenzi şi cetăţeni informaţi

Acţiunile de prevenire şi combatere a răspândirii virusului Covid-19, precum şi pentru informarea cetăţenilor cu privire la noile reglementări adoptate, au continuat şi în celelalte localităţi ale judeţului. Ieri, în municipiul Dorohoi şi în localităţile din preajmă, au fost verificate mai multe societăţi comerciale şi şoferii au fost traşi pe dreapta. În urma neregulilor constatate s-au aplicat sancţiuni.

Ziua de marţi a fost una plină pentru forţele de ordine din judeţ şi pentru reprezentanţii mai multor instituţii din subordinea Instituţiei Prefectului. În comunele Leorda şi Broscăuţi, au fost verificate cinci societăţi comerciale şi au fost oprite pentru control 20 de autovehicule. Oamenii legii au verificat dacă agenţii economici, şoferii şi cetăţenii respectă măsurile de prevenire şi combatere a virusului SARS-COV-2.

Printre altele, 18 persoane au fost informate cu privire la noile reglementări, iar pentru încălcarea legii au fost aplicate 4 sancţiuni contravenţionale în valoare de 870 de lei. Totodată, şi în municipiul Dorohoi au fost efectuate controale. Patru agenţi economici au fost verificaţi, cinci autovehicule au fost oprite pentru control, iar 26 de persoane au fost legitimate. În urma abaterilor constatate de autorităţi au fost aplicate cinci amenzi de 1.350 de lei, iar doi şoferi s-au ales cu certificatul de înmatriculare al maşinii reţinut.

De asemenea, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au oprit 44 de autovehicule de pe raza întregului judeţ, fiind legitimate 62 de persoane. Forţele de ordine au reţinut două permise de conducere şi au aplicat 36 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 18.000 de lei.

Citeste si:

Facebook Comments