VIDEO! Controale mai aspre la comercianți înainte de sărbători

Cu pași repezi se apropie sărbătorile de iarnă, iar pentru a se asigura că botoșănenii vor avea pe masa de Crăciun produse de calitate, inspectorii sanitari au desfășurat o serie de controale în piețe și magazine. Din fericire, în urma verificărilor nu au fost descoperite nereguli la produsele alimentare.

În perioada următoare însă inspectorii de la Direcția Sanitar veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, în colaborare cu Inspectoratul Județean de Poliție vor efectua verificări în trafic, pentru a descuraja transportul de produse din carne de porc.

Mai sunt două săptămâni până la sărbătoarea Națetrii Domnului, iar botoșănenii au început deja să își facă cumpărăturile pentru masa de Crăciun. Pentru a se asigura că cetățenii vor consuma produse de cea mai bună calitatea, în perioada premergătoare sărbătorilor inspectorii sanitar-veterinari au desfășurat controale în tot județul Botoșani

Activitățile de control nu s-au finalizat însă. În următoarele zile inspectorii de la DSVSA, în colaborare cu polițiștii botoșăneni vor efectua verificări și în trafic.

În această perioadă și comisarii de la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor și-au intensificat activitățile de control la agenții economici care comercializează produse alimentare precum și articole specifice Crăciunului.

Citeste si:

Facebook Comments