VIDEO! Copii răniţi într-un accident

Doi copii, de cinci şi nouă ani, au ajuns în weekend la spital. Asta după ce maşina în care aceştia se aflau s-a răsturnat pe cupolă, fiind izbită din plin de un alt autoturism. Evenimentul s-a petrecut la ieşire din localitatea Victoria. În accident au fost implicate trei autovehicule, însă victimele au rezultat dintr-o singură maşină.

Evenimentul rutier s-a petrecut în cursul zilei de sâmbătă, la ieşire din localitatea Victoria, comuna Stăuceni. Un şofer de 22 de ani, aflat la volanul unui Audi, se îndrepta înspre Ştefăneşti. La un moment dat, într-o curbă uşoară, a pătruns pe contrasens.

În acel moment a acroşat o autoutilitară, condusă de un bărbat de 39 de ani, care venea din sens opus. După acestea, autoturismul condus de tânărul de 22 de ani a ricoşat într-o maşină marca Skoda, care venea din sensul opus de deplasare. La volan se afla un bărbat de 43 de ani, iar pasageri erau doi copii, de 5 şi 9 ani.

Maşina marca Skoda, în urma impactului, s-a răsturnat şi a ajuns cu roţile în sus. Minorii au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportaţi la spital. Poliţiştii direcţionaţi la locul accidentului au deschi un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citeste si:

Facebook Comments