VIDEO! Copil lovit de mașină la Buda

Grav accident astăzi la Buda. Un copil de doar 7 ani a fost lovit puternic de o mașină. Micuțul a suferit mai multe traumatisme la nivelul feței, a capului dar și la nivelul membrelor și a fost transportat de urgență la spital.

Eveniment cumplit pe drumul ce leagă Botoșaniul de județul Iași. Un copil de numai 7 ani a fost accidentat de o mașină condusă de un bărbat de 32 de ani. S-a întâmplat în pădurea din dreptul localității Buda, unde micuțul se afla pe marginea drumului pentru a vinde urzici.

La un moment dat s-a ridicat și a încercat să traverseze strada în fugă, fără a se asigura. Din păcate, în acel moment a trecut în viteza un autoturism. Copilul a fost lovit cu oglinda din dreapta a mașinii, fiind izbit pe șosea. La fața locului a ajuns un echipaj SMURD cu medic, care i-a acordat primele îngrijiri, iar mai apoi copilul a fost transportat la spital.

Potrivit cadrelor medicale, copilul a suferit un traumatism facial, unul cranian, precum și traumatisme la nivelul membrelor. La spital victima a fost supusă unor investigații amănunțite.
Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

Citeste si:

Facebook Comments