VIDEO! Copil lovit de o autoutilitară

Un alt accident grav a avut loc vineri după amiază. De această dată un copil de doar 11 ani a fost grav rănit de o autoutilitară. Băiatul a coborât din căruța în care se afla pentru apune frână, iar când a sărit nu a fost atent și a fost lovit de autoutilitara. Copilul a fost transportat la secția de Pediatrie din Botoșani.

Evenimentul rutier a avut loc vineri după amiază pe drumul ce leagă comunele Roma de Nicșeni. Băiatul de 11 ani se afla într-o căruță, alături de alți doi copii. La un moment dat atelajul hipo, iar băiatul a sărit din elk pentru a trage frâna la roată. În acel moment însă, în depășirea căruței a intrat o autoutilitară condusă de un bărbat de 56 de ani. Băiatul a fost izbit în plin de autoutilitară și aruncat pe asfalt.

Conducătorul auto a sunat la 112 și acerut ajutorul cadrelor medicale. La fața locului s-a deplasat un o ambulanță cu asistent, iar în întâmpinarea ei a mers și un echipaj SMURD cu un medic care a preluat victima. Copilul a suferit mai multe traumatisme și contuzii și a fost transportat la Secția de Pediatrie a Spitalului Județean Mavromati.

Două echipaje de poliție au oprit traficul pentru efectuarea măsurătorilor . Oamenii legii au început o anchetă.

Conducătoaul autoutilitarei în vârstă de 56 de ani a fost testat alcoolscopic, iar rezultatul a fost negativ.

Citeste si:

Facebook Comments