VIDEO! Copil rănit grav într-un gard

Mare atenție unde vă lasați copiii să se joace! Un băiețel în vârstă de 6 ani a ajuns, la finele săptămânii trecute, la spital după ce a căzut cu gâtul într-un gard aflat în fața blocului în care locuiesc bunicii săi, în orașul Bucecea. Micuțul s-a rănit grav sub bărbie, însă medicii spun că micuțul a avut mare noroc , țepușa intrându-i la doar câțiva milimetri de artera carotidă.

De la joacă a ajuns la spital. Un copil de doar șase ani din orașul Bucecea a trecut prin momente cumplite la sfârșitul săptămânii trecute. Băiețelul se juca alături de un alt copil în fața blocului, unde locuiesc bunicii săi. Micuții alergau, iar la un moment dat copilul de șase ani s-a împiedicat și a căzut cu gâtul într-o ţepuşă de la un gard de fier. Bunica, care a fost martoră la teribilul incident a sunat imediat la 112, după ce copilul a reușit să se tragă singur din sârmă.

La fața locului a ajuns o ambulanță cu medic care i-a acordat copilului primele îngrijiri și mai apoi l-a transportat la secția de Pediatrie a Spitalului Județean Mavromati.

Copilul avea o gaură de sub bărbie până în cerul gurii, iar medicii au spus că a avut foarte mult noroc, sârma intrându-i la doar câțiva milimetri de artera carotidă. În urmă cu câteva săptămâni și un bărbat din municipiul Botoșani a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe, după ce s-a împiedicat în fața blocului în care locuia și a căzut cu gâtul peste un gărduleţ asemănător.

Citeste si:

Facebook Comments