VIDEO! Cornișa a scăpat de instanță

În urmă cu un an de zile, societatea care a câștigat licitația privind construcția parcului de agrement Corrnișa șoca șefii din primărie, și nu doar pe ei. Deși lucrările au întârziat nejustificat de mult, firma a acționat în instanță Primăria și solicitat 1,5 milioane de lei, prejudiciu pentru că a fost ținută în șantier. După mai multe termene de judecată, magistrații au decis că solicitarea companiei nu este justificată.

Cel mai ambițios proiect turistic al administrației botoșănene a fost sortit eșecului. Inaugurarea zonei de agrement Cornișa ar fi trebuit să aibă loc în urmă cu trei ani.

Din cauza incompetenței, a unei firme nepăregătite pentru o astfel de lucrare, nici astăzi botoșănenii nu se pot bucura de ansamblul de relaxare. Deși mare parte din vină pentru întârzierea de ani de zile, stă pe umerii societății Electroalfa, firma care a câștigat licitația pentru derularea investiției, halucinant este faptul că firma s-a îndreptat în instanță împotriva primăriei și a cerut un prejudiciu enorm.

Conducerea societății a invocat faptul că lucrările nu s-au finalizat la timp iar din acest motiv firma a înregistrat pierderi.

Curtea de Apel Suceava solicită și efectuarea recepției lucrărilor.

Citeste si:

Facebook Comments