VIDEO! Cu toporul în parc

Momente de panică seara trecută în Parcul Mihai Eminescu. Un bărbat de 38 de ani, înarmat cu o toporișcă, ar fi început să amenințe trecătorii. Mai mult decât atât, acesta ar fi fugit după un grup de tineri pe care i-a amenințat cu acte de violență. Speriați, tinerii au sunat la 112, iar un echipaj de poliție a ajuns imediat la fața locului și l-a imobilizat pe bărbat.

Tânărul care a sunat la 112 le-a spus oamenilor legii că bărbatul de 38 de ani mergea descult prin parcul Mihai Eminescu și cu o toporișcă în mână îi amenința pe trecători. Mai mult, acesta ar fi încercat să sperie grupul de tineri și a alergat după ei cu toporul în mână. Apelul a fost făcut în jurul orei 20.00. La fața locului a ajuns imediat un echipaj de poliție care l-a imobilizat pe bărbatul de 38 de ani. Oamneii legii au stabilit că este vorba despre o persoană fără adăpost, din comuna Rădăuți Prut, cunoscut cu probleme psihice.

Din păcate, acesta nu este singurul astfel de caz, iar multe persoane cu probleme psihice circulă liberi pe străzi punând în pericol siguranța trecătorilor. Anul trecut, un bărbat cu probleme psihice și surdo-mut, a încercat să agreseze sexual două copile de 12 și 14 ani. Asa după ce, individul a mai fost condamnat pentru fapte similare în urmă cu 6 ani de zile, când ar fi încercat să violeze o copilă de doar 8 ani de zile. Bărbatul a fost reținut, iar polițiștii au cerut arestarea sa preventivă pentru tentativă de viol.

Citeste si:

Facebook Comments