VIDEO! ”Cum s-o împărțit norocul„ la Botoșani

Până și în vreme de pandemie, Botoșaniul este un loc în care talentul artistic, nu poate fi ucis nici de sărăcie, boală sau cataclisme. Cel puțin asta demonstrează un proiect unic realizat de cei mai în vogă artiști botoșăneni ai momentului, din zone artistice diferite, dar uniți de un singur gând, acela al creației pe tărâmurile natale. Rămâneți altături de Somax TV pentru a pătrunde în culisele noii senzații artistice a momentului.  

Anul 2020 a fost cu siguranță unul greu pentru toată lumea, dar în special pentru artiști. Cu sălile de spectacol închise, cu limitarea adunărilor publice, acestora le-a fost greu să-și prezinte creațiile și totodată să se exprime așa cum le place, în mijlocul oamenilor.

Cu toate acestea, Gelu Graur, Iustina Irimia și Oana Tăbultoc trei dintre cei mai apreciați artiști botoșăneni ai momentului au reușit să demonstreze că arta supraviețuiește în cele mai vitrege condiții. Cu ajutorul lui Cosmin Ciobanu și a lui Virgil Prispian, aceștia au reușit o producție muzicală cu videoclip unică și totodată fascinantă.

Ideea i-a aparținut Iustinei Irimia, cunoscuta fată de la Botoșani care a decis cu ajutorul lui Gelu, Oanei și a lui Virgil să construiască artistic pe marginea unei cunoscute melodii folk, ”Când s-o împărțit norocul”. A apelat la Virgil Prispian și au realizat împreună o creație folk-rock-pop de senzație.

Pentru artiști a fost o provocare, mai ales că a existat o îmbinare de stiluri, cândva considerată ireconciliabilă, dar transformată într-o realitate de Iustina, Gelu și Oana.

O provocare a fost și pentru echipa de producție, inclusiv pentru cei care au realizat videoclipul într-o locație de vis, la lacul cu nuferi de la Ipotești.

Melodia este totodată un manifest care demonstrează necesitatea artei în viața oamenilor dar și dovada că și la Botoșani se pot face lucruri minunate. Totodată la final vă lăsăm în compania artiștilor botoșăneni și a unui fragment din melodia ”Cum s-o împartit norocul”

Citeste si:

Facebook Comments