VIDEO! Dat în urmărire în Italia din 2018, găsit la Vama Stânca

Un cetăţean din Republica Moldova dat în urmărire de autorităţile Italiene tocmai din 2018, a fost identificat la Vama Stânca. Pe numele său a fost emisă o alertă de arestare, predare şi extrădare. Asta pentru că în 2018 a săvârşit infracţiunea de furt pentru care în prezent este cercetat.

La trei ani de la emiterea alertei de arestare, autorul a fost identificat la Vama Stânca. Este vorba despre un cetăţean de 38 de ani, din Republica Moldova. În 2018 autorităţile din Italia au emis o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi predare sau extrădare. Asta după ce în acelaşi an, individul a comis un furt pe teritoriul Italiei.

Iar ieri, acesta s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în România. Acolo a fost reţinut de către oamenii legii, cooperând totodată cu aceştia.

Făptaşul a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Citeste si:

Facebook Comments