VIDEO! De 1 iunie, Garda de Mediu vă invită la concurs

Garda de Mediu Botoșani le urează tuturor copiilor de pretutindeni un călduros „La mulți ani!”. Cu ocazia acestei zile speciale reprezentanții Gărzii de Mediu Botoșani au pregătit un concurs pentru copii. Mai mult decât atât, acest concurs are în vedere și sărbătorirea Zilei Mondiale a Mediului, care se aniversează pe 5 iunie. Bineînțeles, în urma concursului se va alege un câștigător și va fi premiat cu o surpriză specială.

Surpriză inedită organizată de Comisariatul Județean al Gărzii de Mediu.
De 1 iunie, copiii sunt invitați să participe la un concurs. Această competiție este lansată de către reprezentanții Gărzii de Mediu, din Botoșani, cu ocazia aniversării Zilei Mondiale a Mediului, de pe 5 iunie.

Concursul este văzut mai mult ca o provocare. Și asta pentru că în această perioadă atât copii, cât și profesorii sunt acasă și desfășoară orele on-line.
Copilul trebuie să realizeze un desen, un colaj sau o fotografie pe tema ”Biodiversității”. Mai apoi, fiecare el va publica realizarea în comentariile de la postarea făcută pe pagina de facebook a instituției.

Termenul limită este până la data de 5 iunie, ora 24:00. Pentru a spori curiozitatea copilului, cel care va strânge cele mai multe like-uri, va primi un premiu din partea reprezentanților Gărzii de Mediu.

Totodată, acesta este primul astfel de concurs inițiat de reprezentanții Gărzii de Mediu. Adică, primul concurs on-line, pe site-urile de socializare. Însă, în anii trecuți, aceștia erau alături de elevi în școli, unde le pregăteau alte surprize.

Citeste si:

Facebook Comments