VIDEO! De la bar…la spital

Un tânăr de 28 de ai a ajuns duminică seară la spital după ce a fost înjunghiat în barbă de un băiat de 20 de ani. S-a întâmplat într-un bar de pe raza localității Costești, când victima s-a luat luat la ceartă cu un alt bărbat din local. Deși nu era implicat în scandal, tânărul de 20 de ani scos un obiecta ascuțit și l-a rănit pe bărbatul de 28 de ani. Martorii au sunat la 112, iar la fața locului au ajuns polițiștii dar și o ambulanță care l-a transportat pe rănit la Unitatea de Primiri Urgențe.

A ieșit la barul din sat să se relaxeze dar a ajuns la spital cu o tăietură în barbă. Este cazul unui bărbat de 28 de ani din localitatea Costești. Spre seară acesta s-a luat la ceartă cu un alt bărbat de 28 de ani care se afla la terasa localului.

La un moment dat însă, un alt client, care nu era implicat în scandal a scos un obiect ascuțit și l-a înjunghiat. Când a realizat ce a făcut, tânărul de 20 de ani s-a făcut nevăzut. Martorii la incident au sunat la 112.

La fața locului a ajuns o ambulanță, dar și un echipaj de poliție. Cadrele medicale i-au acordat victimei îngrijiri medicale la faț locului, iar mai apoi l-au transportat la Unitatea de Primiri Urgențe. Polițiștii l-au identificat imediat pe agresor.

Citeste si:

Facebook Comments