VIDEO! Descoperire ciudată între coceni de porumb

Inventivitatea contrabandiştilor, nu cunoaşte limite. Cu gândul că nimeni n-ar bănui ce se asunde sub o glugă de coceni de porumb, un botoşănean şi-a camuflat maşina. Bărbatul din Coţuşca, nu a fost însă suficient de atent şi a lăsat o parte a maşinii neacoperită. Cu spirit de observaţie au fost însă poliţiştii de frontieră de la Rădăuţi Prut care au descoperit autoturismul iar în interiorul lui au găsit mii de pachete de ţigări.

Descoperirea a fost făcută în cursul nopţii de miercuri spre joi. Poliţiştii de frontieră se aflau în patrulare pe raza localităţii Coţuşca. În lumina farurilor, oamenii legii au sesizat o parte din numărul de înmatriculare al autoturismului ce era acoperit de coceni. Poliţiştii s-au apropiat, au descoperit autoturismul şi a urmat surpriza.

Aceasta nu este singura captură a poliţiştilor din ultima perioadă.

Pe 21 mai, oamenii legii din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră au descoperit cu ajutorul unui aparat de vedere pe timp de noapte mai mulţi indivizi care transportau colete cu ţigări dinspre malul râului Prut către Cotu Miculunţi din comuna Coţuşca.

Au fost identificate peste 11 000 de pachete de ţigări în valoare totală de peste 106 000 lei. Poliţiştii au deschis dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Citeste si:

Facebook Comments