VIDEO! Dispăruţi fără urmă

Doi botoşăneni au dispărut fără urmă. Este vorba despre un bărbat, ai cărui dispariţie a fost sesizată chiar în această noapte. Pe 6 octombrie bărbatul a plecat spre locul de muncă, însă nu a mai şi ajuns acolo, dar nici la domiciliu nu a revenit. Și o tânără de 19 ani este căutată de familie după ce a plecat de acasă acum aproximativ o lună, chiar după orele nopţii. Familiile celor doi dispăruţi au cerut ajutorul oamenilor legii în speranţa de a-i găsi cât mai repede.


Două familii îngrijorate au cerut ajutorul oamenilor legii. Un bărbat de 27 de ani, din municipiul Botoşani, a plecat acum două zile spre muncă. Ovidiu Ciubotaru a ieşit pe uşa casei şi s-a îndreptat către locul de muncă, însă nu a mai ajuns acolo, dar nici la domiciliu nu a revenit până în momentul de faţă.

Fratele său l-a căutat ore în șir, dar pentru că nu a reușit să dea de el, și temându-se de ce este mai rău, a cerut ajutorul polițiștilor.

Astfel, noaptea trecută în jurul orei 2.30, omul a sesizat dispariția fratelui său. Bărbatul prezintă cicatrici ale pielii la nivelul genunchiului piciorului stâng şi la nivelul pieptului. Botoşăneanul are ochi căprui, păr şaten, aproximativ 80 de kilograme şi un metru optzeci înălţime. În momentul părăsirii domiciliului acesta purta pantaloni de tip jeans, geacă albă şi adidaşi albi.


De asemenea, familia unei tinere de 19 ani a sesizat poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean cu privire la dispariţia acesteia. Fata a plecat de acasă în noaptea de 12 spre 13 septembrie, fără să ţină legătura cu rudele sau să fi revenit până în prezent.

Botoşăneanca, din municipiul Dorohoi, are un metru şaizeci înălţime, aproximativ 55 de kilograme şi păr şaten tuns până la nivelul umerilor. În momentul dispariţiei tânăra era îmbrăcată cu un hanorac, blugi negri şi pantofi cu talpă înaltă.

Citeste si:

Facebook Comments