VIDEO! Doamnele liberele l-au luat la rost pe șeful județului

Ședința de Consiliu Județean a debutat și s-a încheiat într-o notă politică. La aceeași întâlnire, liberalii l-au pus la zid pe Costică Macaleți și i-au solicitat un raport de activitate după cei doi ani de mandat, iar în plus, brusc, s-au arătat interesați de o strategie de promovare turistică a județului. Scurt pe doi, șeful de la județ i-a liniștit și le-a promis că luna viitoare vor avea raportul de activitate la mapa de ședință.

Ședințele de Consiliu Județean sunt convocate pentru dezbaterea unor proiecte referitoare la binele Botoșanilor. Pentru că sunt politicieni, unii consilieri simt nevoia să vină cu declarații politice inclusiv la ceste întâlniri. A fost astăzi și cazul liberalei Ada Macovei.

Contrariată, consiliera și-a oprit discursul politic.  Dacă până de curând liberalii abia își făceau simță prezența în plenul ședințelor de Consiliu Județean, situația s-a mai schimbat. Doamnele din partidul galben au căpătat glas și l-au luat la rost pe președintele Costică Macaleți.

Pornind de la un moment festiv petrecut recent, repsectiv atribuirea denumirii de George Enescu, Școlii Populare de Arte Botoșani, Mirela Saucă a avut și o curiozitate referitoare la o strategie de promovare turistică a județului prin ironizarea președintelui Costică Macaleți.

Strategia ar exista. A venit însă în apărarea președinteului un coleg de partid.

Cât despre un raport de activitate, Costică Macaleți a precizat că va fi întocmit cu o întârziere de o lună de zile. La sfârșitul ședinței a fost invitată să își continue declarația politică și consiliera PNL, Ada Macovei.

Citeste si:

Facebook Comments