VIDEO! Donație importantă pentru spitalul din Botoșani

Donație importantă făcută de un medic botoșănean stabilit în Germania. Iulia Baltag, medic ginecolog la clinica din Annaberg, a trimis cu ajutorul organizației Rotary Club 400 de paturi medicale pentru pacienții din România. 10 % dintre acestea au ajuns și la Spitalul Judetean Mavromati, fiind deja instalate pe două secții ale unității sanitare.

Iulia Baltag este un medic ginecolog din Botoșani. A ales să-și continue cariera în Germania, la clinica de ginecologie din Annaberg. Nu i-a uitat niciodată însă pe cei de acasă. Așa că a decis să ajute spitalele din România cu mobilier sanitar. Prin intermediul Rotary Club, care a făcut posibilă donația, peste 40 de paturi au ajuns și la Botoșani, la Spitalul Județean ”Mavromati”.

Mai mult decât atât, pe viitor se așteaptă ca încă un număr de peste 50 de paturi să mai ajungă la spitalul din Botoșani. Sunt paturi electrice cu noptiere, folosite, dar în stare foarte bună.

În România au ajuns peste 400 de paturi electrice medicale de la clinica din Annaberg prin intermediul Iuliei Baltag și a Rotary Club.

Citeste si:

Facebook Comments