VIDEO! Dorinţa de a avea un cămin sigur

Să dormi cu groază în fiecare noapte că locuinţa se poate dărâma în orice moment. Cu aceste sentimente s-a luptat şi se luptă în continuare un bărbat din satul Poiana. A rămas al nimănui, fără familie, însă cu căsuţa moştenită de la părinţi, dar care se afla într-o stare care lasă foarte mult de dorit. Nu are un venit stabil, nu are cine să îl ajute, dar munceşte cu ziua pe unde poate. Despre acest caz social veţi afla în cadrul emisiunii “Inimă pentru Inimă”, din această seară.  

Dan Motoc, în vârstă de 50 de ani, locuieşte în satul Poiana din comuna Brăeşti. El nu are familie, părinţii au decedat, şi fraţii la fel, cu mulţi ani în urmă. Botoşăneanul a fost plecat pe meleaguri străine pentru a-şi face un rost în viaţă, însă s-a văzut nevoit să revină în ţară, în localitatea natală.

Căsuţa în care locuieşte de foarte mulţi ani, de mic copil chiar, nu este în cea mai perfectă stare. Pereţii arată deplorabil şi stau să se prăbuşească în orice clipă.

Pe zi ce trece locuinţa se tot distruge, iar iarna trece prin momente de groază. Deşi a încercat să o repare, totul a fost dinadins.

În viaţă a întâlnit şi oameni buni care l-au ajutat. Nu poate locui în casă, astfel că un consătean i-a întins o mână de ajutor şi l-a luat la stână la el să muncească, dar să şi locuiască. Din bănuţii câştigaţi acolo nu îşi permite să pună deoparte ca să îşi ridice o cameră sau să cumpere ceva în care să locuiască.

Botoşăneanul nu îşi doreşte prea multe. L-ar ajuta chiar şi un container sau o singură cameră unde să se poată odihni în linişte, fără grija că dacă se prăbuşeşte casa peste el.

Mai multe detalii despre cum bărbatul a trăit ani la rândul în locuinţa care stă să cadă, veţi putea afla din cadrul emisiunii “Inimă pentru Inimă”, de la 19:30. Emisiunea va fi difuzată pe Somax Tv şi este realizată de către Andreea Ursu. Oamenii cu suflet mare care doresc să îl ajute pot apela la numărul de telefon 0745 488 752.

Citeste si:

Facebook Comments