VIDEO! Dorohoian cu spirit civic

Încă mai sunt oameni cu spirit civic. Iar un bun exemplu este un bărbat din municipiul Dorohoi ce a găsit pe stradă un portofel în care erau documente și o sumă de bani. Omul nu s-a gândit nici măcar o clipă să își însușească banii și a sunat imediat la poliție pentru a le spune ce a găsit. În câteva minute, oamenii legii au găsit și proprietara portmoneului

Duminică, un dorohoian a dat dovadă de omenie adevărată. Bărbatul, de 36 de ani, se deplasa pe o stradă din municipiul Dorohoi, iar în fața unei bănci din oraș a văzut un portofel. A sunat imediat la numărul unic de urgență, 112, și le-a povestit polițiștilor ce a găsit. Bărbatul s-a dus la secție să predea portofelul, unde erau acte și o sumă de bani.

Cu ajutorul documentelor din portmonel, oamenii legii au dat imediat de urma proprietarului, iar bunul a revenit în posesia femeii de 52 de ani, care este domiciliată tot în municipiu Dorohoi.

Femeii i-au fost înapoiate bunurile exact ca în momentul pierderii, cu suma de 450 de lei, un card bancar și documentele personale.

Citeste si:

Facebook Comments