VIDEO! Drama bărbatului care și-a pierdut familia într-un incendiu

De 11 ani un bărbat din comuna Vorona trăiește o dramă. Acum 11 ani a pierdut tot ce avea mai de preț pe lume: familia. Cumplit este că bărbatul a fost martor la tragedie, însă nu a putut face nimic. Soția și copilul său, care avea atunci doar un an și 9 luni, au ars în casa în care locuiau și cu mâinile goale, omul a vrut să îi salveze, dar nu a reușit, iar după câteva zile de suferință, mama și copilul s-au stins la câteva ore distanță. După mai bine de un deceniu de la tragedie, bărbatul a povestit ce s-a întâmplat în acea zi cumplită.

Vă avertizăm că urmează informații cu un puternic impact emoțional.

Nu există durere mai mare ca cea a unui părinte care își îngroapă copilul. Dar și mai cumplit este pentru tatăl care își pierde copilul, dar și pe soția sa. Un bărbat din comuna Vorona trăiește cu această suferință de 11 ani. O durere care îl doboară cu fiecare zi care trece, iar timpul nu mai are puterea să îi vindece rănile.

După ce au muncit mai mulți ani prin străinătate pentru un trai mai bun, Sănducă Păduraru, soția sa împreună cu copilul de câteva luni, s-au întors acasă. Și-au construit un cămin în aceeași curte cu părinții bărbatului, dar certurile dintre soacră și noră erau la ordinea zilei, spune bărbatul.

8 aprilie 2008, ziua fatidică.

Copilul avea doar un an și 9 luni. A fost transportat la Iași, dar după numai câteva ore, micuțul s-a stins.

Bărbatul povestește că mama sa nu și-a schimbat atitudinea nici măcar după ce nora sa și nepotul nu mai erau în viață.

Povestea cutremurătoare a lui Sănducu Păduraru o puteți urmări în această seară la Somax TV, de la ora 19.30, în cadrul emisiunii ”Inimă pentru inimă”, realizată de Andreea Ursu.

Citeste si:

Facebook Comments