VIDEO!  Drogat și băut, prins la volan

VIDEO! Drogat și băut, prins la volan

Băut și drogat la volan, așa a fost prins în trafic un tânăr din Botoșani. Bărbatul de 23 de ani a fost prins pe picior greșit de două ori în aceeași zi. În primă fază a fost sancționat pentru consum de alcool iar după câteva ore a fost prins din nou și s-a constatat că a consumat cannabis.

Situație îngrijorătoare! Aproape că nu trece săptămână în care polițiștii botoșăneni să nu depisteze în trafic cel puțin un conducător auto aflat sub influența unor substanțe ineterzise, cel mai adesea, cannabis. Luni, polițiștii de la rutieră au oprit pe strada Pușkin un autoturism care rula cu o viteză excesivă. La volan se afla un bărbat de 23 de ani.

În urma verificării documentelor, s-a constat că tânărul nu avea permis de conducere. Culmea, permisul îi fusese suspendat cu câteva ore în urmă de un alt echipaj de Poliție, după ce a fost prins băut la volan.

Comportamentul șoferului le-a dat de bănuit polițiștilor .

Specialiștii spun că felul în care conduce un șofer drogat este asemănător cu cel al unui șofer care a consumat alcool. Consumatorii au tulburări de comportament și rulează cu viteză excesivă deși au impresia că se mișcă lent.

Citeste si:

Facebook Comments