VIDEO! Echipă ministerială, în control la Spitalul Județean

VIDEO! Echipă ministerială, în control la Spitalul Județean

O echipă de control de la Ministerul Sănătății a ajuns astăzi la Botoșani.
Echipa condusă de secretarul de stat medicul Nelu Tătaru a venit la Botoșani e la Suceava, unde a efectuat o evaluare a activității Spitalului Clinic Județean, în contextul răspândirii noului coronavirus.
Acesta a evaluat situația de la Spitalul Județean Mavromati, dar și a altor unități sanitare din oraș.

La spitalul Județean din Botoșani mai multe cadre medicale, printre care și șefa UPU, Ramona Guraliuc au intrat în autoizolare după ce ar fi intrat în contact cu tânăra de 27 de ani confirmată cu COVID 19. Astăzi, o echipă de la Ministerul Sănătății, în frunte cu secretarul de stat Nelu Tătaru a ajuns la cea mai mare unitate medicală din județ pentru a evalua situația, așa cum a anunțat în acestă dimineață Grupul de Comunicare Strategică.

Se pare însă că oficialul de la Ministerul Sănătății a venit la Botoșani și pentru un alt motiv. Maternitatea din Botoșani ar putea fi transformată în spital pentru tratarea pacienților infectati cu COVID 19, de nivel mediu și ușor. Revenim cu mai multe informații în jurnalul de știri de mâine după ce acestea vor fi furnizate de către Centrul Județean de Comunicare Botoșani.

Citeste si:

Facebook Comments