VIDEO! Elev bătut măr chiar în fața liceului

Incident grav în fața Liceului Textil din municipiul Botoșani. Un elev de 17 ani, ieșit să-și cumpere de mâncare, în pauză, a fost bătut măr de un alt adolescent. În urma loviturilor primite, băiatul a fost dus cu ambulanța la spital și se află internat pe una dintre secțiile spitalului. Poliția îl caută pe agresor iar inspectoratul școlar cere măsuri disciplinare împotriva acestuia.

Incidentul a avut loc ieri în fața Liceului Textil. Un elev de 17 ani din Cătămărăști s-a dus să-și cumpere ceva de mâncare la un chioșc din apropiere. Când să intre în școală, a fost prins de un alt tânăr și bătut cu sălbăticie. În urma loviturilor primite, tânărul a ajuns la spital, unde a primit îngrijire medicale. Cazul a ajuns imediat în atenția Inspectoratului Școlar Județean.

Bătaia din fața liceului este anchetată și de Poliție. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru lovire și alte violențe.

Surse neoficiale spun că agresorul este tot elev la un liceu din municipiul Botoșani. Mai mult decât atât cei doi elevi, victimă și agresor ar fi consăteni iar bătaia a avut loc pe fondul unui conflict mai vechi.

Citeste si:

Facebook Comments