VIDEO! Elevi în vizită la super-eroii de la ISU

Pompierii botoșăneni au avut astăzi o misiune specială.Au primit în vizită zeci de copii de la mai multe unități de învățământ, cărora le-au arătat echipamentele din dotare, și totodată le-au oferit lecții extrem de importante despre cum să își protejeze viața în cazul unei situații de urgență.

În această săptămână Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență ” Nicole Iorga” din Botoșani și-a deschis larg porțile pentru elevii care au vrut să îi viziteze în cadrul programului ”Școala Altfel”.

Așa s-au desfășurat astăzi lecțiile la care au asistat zeci de copii la Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență. Elevii au avut ocazia pentru prima data în viața lor să vadă echipamentele pe care le folosesc pompierii atunci când salvează vieți din accidente, incendii, cutremure și chiar inundații. A fost un curs extrem de interesant pentru școlarii care spun că astăzi au aflat foarte multe informații utile de care vor ține cont în viitor.

Iar unii nu ar spune nu unei cariere în uniforma salvatorilor, pe care îi consideră super-eroi.

Toate aceste activități au fost organizate de Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență în cadrul programului ” școala Altfel”, desfășurat în această săptămână în școlile din județul Botoșani.

Citeste si:

Facebook Comments