VIDEO! Elevii de 10 vor fi premiaţi

Rezultatele deosebite la învăţătură sunt apreciate şi răsplătite. Elevii care au reuşit performanţa de a obţine media 10 la Examenul de Evaluare Naţională, la Bacalaureat şi la finalizarea studiilor gimnaziale, vor primi premii în bani din partea municipalităţii botoşănene. În cadrul şedinţei de Consiliu Local din data de 30 iulie toată atenţia va fi aţintită către elevii de 10 ai judeţului Botoşani.

Elevii de 10 ai judeţului Botoşani vor fi premiaţi de către municipalitatea botoşăneană în cadrul şedinţei de Consiliu Local, din data de 30 iulie. Opt absolvenţi ai clasei a XII-a au reuşit să ia media 10 şi alţi 13 elevi au promovat Evaluarea Naţională cu 10. Aceştia vor primi din partea autorităţilor locale 1.000 de lei.

Totodată, şi 12 elevi care au terminat gimnaziul cu 10 vor primi 500 de lei. Din nefericire, în raportul de final de an din cadrul liceelor din judeţ nu s-au înregistrat elevi care au absolvit cu 10 pe linie. Elevii care fac cinste Botoşaniului vor fi premiaţi cu bani alocaţi de la capitolul bugetar “Cheltuieli de promovare”.

Citeste si:

Facebook Comments