VIDEO! Elevii se pot bălăci gratuit la Cornișa

Conducerea parcului de agrement Cornișa a venit cu o invitație ce părea de nerefuzat pentru toate unitățile de învățământ din Botoșani. Prin Inspectoratul Școlar, clasele de elevi au fost chemate să desfășoare orele de educație fizică la bazinul de înot sub atenta supraveghere a profesorului de la clasă dar și a salvamarilor. Deși invitația a fost lansată în octombrie, nici mcar o unitate de învățământ nu a prezentat interes.

Botoșaniul are în sfârșit un bazin de înot acoperit. Din dorința de a încuraja activitatea fizică a elevilor, conducerea zonei de agrement Cornișa a venit cu o propunere către unitățile de învățământ din municipiu, prin intermediul Inspectoratului Școlar Județean.

În primă fază, au fost invitați să se bălăcească gratuit la Cornișa copiii de grădiniță, însoțiti de educatoare și sub supravegherea salvamarilor. Invitația a rămas însă neonorată. Ulterior, au fost invitați și elevii claselor primare însă fără succes.

Ba mai mult, elevii au primit invitație și la patioar.

Inspectorul general al Inspectoratului Școlat susține că adresele primite de la conducerea parcului de agrement au fost trimise către unitățile de învățământ. Cât despre interesul scăzut, ar exista o explicație.

Așadar, poate din semestrul doi elevii vor fi duși să înoate și să patineze la Cornișa.

Citeste si:

Facebook Comments