VIDEO! Emoții și lacrimi la sfârșit de liceu

A fost o zi ce le va rămâne în suflete pentru toată viaţa. Peste 150 de adolescenţi de la Colegiul Economic ”Octav Onicescu” și-au luat astăzi adio de la statutul de liceeni. Urmează să treacă de un examen dificil și să cunoască studenția. A fost bucurie, au fost lacrimi și a fost cea frumoasă perioadă a vieții de până acum, așa au descris adolescenții cei patru ani de liceu.

Clopoțelul nu a mai sunat astăzi în incinta Colegiului Economic pentru că, nu ar fi fost suficient spațiu pentru mulțimea de părinți și bunici ce au venit să își vadă copiii și nepoții la festivitatea de absolvire. De astăzi, sunt oameni mari ce ar trebui să pornească în viață cu un bagaj bogat de informații acumulat de la dascălii lor.

Astăzi, diriginții au strigat pentru ultima oară catalogul.

La Casa de Cultură a Sindicatelor, absolvenții de la Economic și-au luat astăzi rămas bun de la profesori și de la o perioadă de neuitat.

Emoțiile nu i-au copleșit doar pe absolvenți ci și pe cei ce le-au călăuzit pașii. Deși sunt mai bine de trei decenii de când este dascăl la Economic, și vreme bună de când conduce unitatea de învățământ, directorul Ion Huțanu nu a reușit să-și stăpânescă lacrimile.

Fiecare absolvent a primit câte o diplomă și urări de bine pentru viitor.

Citeste si:

Facebook Comments