VIDEO! ”Euro-Țurcanu”, turism electoral la Bruxelles

Excursie surpriză la Parlamentul European! Peste 30 de liberali botoșăneni, s-au îmbarcat în avion și au zburat la Bruxelles. Aproape de finalul mandatului de eurodeputat, Mihai Țurcanu a fost cuprins de dorul foștilor colegi de la Botoșani, iar pe cheltuiala Parlamentului European le-a făcut un cadou frumos și i-a invitat într-o minivacanță.

Coincidență sau nu, invitația vine taman în pragul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare. Deși nu mai este membru la PNL Botoșani, Țurcanu se vrea în continuare eurodeputat iar pentru asta are nevoie de voturile botoșănenilor la europarlamentare, motiv pentru care a cerut ajutor la colegii liberali .

Turism electoral tocmai la Bruxelles! Sexul frumos din PNL Botoșani și tinerii liberali, au avut parte de o invitație neașteptată pe care au onorat-o cât ai zice pește. Deși despre Mihai Țurcanu, europarlamentar plecat de la Botoșani nu s-a mai auzit mai nimic de mai bine de patru ani, Țurcanu a revenit de curând pe meleagurile natale. Întoarcerea nu este întâmplătoare, căci în luna mai vor avea loc alegeri europarlamentare iar mezinul familiei Țurcanu își dorește în continuare un fotoliu în Parlamentul European. Ca să îndulcească revederea cu foștii colegi, Țurcanu nu a venit cu mâna goală ci cu peste 30 de invitații la Bruxelles. Invitațiile au fost împărțite între OFL și TNL iar cum numărul de locuri a fost limitat, sunt membri de partid care au văzut pe Facebook că ai lor colegi sunt la Bruxelles.

Președintele PNL susține că nu este o ocazie specială, ci doar o simplă vizită de familiarizare cu Parlamentul European. Cât despre faptul că la mijloc ar fi vorba doar de o favoare electorală, nici că poate fi vorba.

Costel Șoptică a recunoscut faptul că Mihai Țurcanu a cerut susținerea PNL Botoșani pentru alegerile europarlamentare iar liberalii nu s-ar fi împotrivit.

Am încercat să îl contactăm și pe europarlmantarul Mihai Țurcanu, dar acesta nu a răspuns apelului nostru.

Citeste si:

Facebook Comments