VIDEO! Fără alcool sau substanţe psihoactive la volan!

Polițiștii botoșăneni au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii şi combaterii accidentelor rutiere produse pe fondul consumului de băuturi alcoolice sau a substanţelor psihoactive. În doar 2 zile oamenii legii au aplicat nu mai puțin de 288 de sancțiuni și au reținut 33 de permise de conducere.

Aproape că nu este zi în care polițiștii botoșăneni să nu depisteze în trafic conducători aflați sub influența băuturilor alcoolice.Din păcate, nu puține au fost cazurile când acești șoferi au produs evenimente tragice. Și mai nou, se pare că unii șoferi încearcă și alte substanțe interzise și mai apoi, urcă la volan.

Tocmai de aceea, pentru prevenirea accidentelor rutiere şi pentru depistarea șoferilor aflaţi sub influenţa alcoolului ori a substanţelor psihoactive, poliţiştii rutieri alături de cei de la ordine publică au organizat în perioada 1-3 noiembrie o acțiune pe drumurile din județul Botoșani.

Polițiștii au acţionat cu mijloace tehnice certificate din dotarea Poliţiei Române care stabilesc prezenţa, în aerul expirat, a alcoolului ori a consumului de substanţe psihoactive. Acțiunea s-a lăsat cu sute de sancțiuni.

Totodată, au fost constatate 6 infracţiuni, dintre care 3 pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Citeste si:

Facebook Comments