VIDEO! Femeie accidentată mortal de un camion

O clipă de neatenție i-a adus sfârșitul unei femei de 75 de ani din comuna Vorona. Bătrâna s-a angajat în traversarea unei străzi prin loc nepermis și fără să se asigure și a fost lovită violent de un camion. Rănile suferite de femeie au fost cumplite, iar medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a o salva și doar au constatat decesul.

Teribilul accident a avut loc astăzi dimineață în localitatea Poiana din comuna Vorona. Femeia de 75 de ani a ieșit din casă și a mers până la un microbuz, rugându-l pe șofer să îi schimbe niște bani, întrucât urma să vină preotul cu aghiazmă.

După ce a schimbat banii, bătrâna a plecat în fugă și nu s-a asigurat la traversarea străzii. În acel moment un camion a intrat în depășirea microbuzului staționat și deși a claxonat, victima cel mai probabil s-a speriat și a sărit în fața mastodontului. Conducătorul auto nu a mai putut face nimic pentru a evita impactul.

Martorii au sunat la 112 iar la fața locului a ajuns un echipaj SMURD. Rănile femeii erau însă extrem de grave, cadrele medicale nemaiputând decât să declare decesul.

Polițiștii direcţionaţi la locul accidentului au demarat o anchetă, în cauză fiind deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Conducătorul auto al camionului a fost testat alcoolscopic, iar rezultatul a fost negativ. Familia femeii de 75 de ani se pregătește acum de înmormântare.

Citeste si:

Facebook Comments