VIDEO! Femeie accidentată pe trecerea de pietoni, la Dorohoi

O femeie a fost lovită de o maşină pe trecerea de pietoni. Evenimentul s-a petrecut ieri, la Dorohoi. Potrivit anchetatorilor, femeia s-a angajat regulamentar pentru a traversa strada, însă un şofer a izbit-o din plin. După cele întâmplate, autorul accidentului a fugit de la faţa locului şi a fost interceptat ulterior. Acesta se afla şi sub influenţa alcoolului.

Accident cu victimă la Dorohoi. Un şofer beat a lovit o femeie, care se afla în traversarea străzii pe trecerea de pietoni. Accidentul a avut loc pe strada Războieni, din municipiu. Potrivit anchetatorilor ajunşi la faţa locului, şoferul de 49 de ani nu a văzut femeia care era pe marcaj și a izbit-o în plin. Mai mult decât atât, acesta a şi fugit de la faţa locului fără să anunţe forţele de ordine.

Bărbatul a fost găsit în scurt timp de către oamenii legii şi condus la secţia de poliţie. Acolo, individul a fost testat şi cu alcooltestul. Valoarea rezultată în urma testului a fost de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cazul bărbatului se efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului.

Citeste si:

Facebook Comments