VIDEO! Femeie depistată cu țigări de contrabandă în Piața Centrală

Vânzare cu ţigări de contrabandă în Piaţa Centrală din Botoşani. O femeie de 60 de ani a pus spre vânzare peste 70 de pachete de ţigarete de diferite mărci, dar nu avea autorizare în acest sens. Aceasta mai oferise spre vânzare şi o cantitate de băutură spirtoasă, fără documente de provenienţă. Femeia a fost depistată de oamenii legii şi i s-a deschis un dosar de cercetare penală.

Ţigări duty-free aduse din Republica Belarus puse spre vânzare în Piaţa Centrală. Femeia de 60 de ani care vindea ţigarete şi alcool în piaţa din municipiu a fost prinsă în flagrant de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice. Aceasta a spus spre comercializare peste 70 de pachete de ţigarete duty-free din Republica Belarus, pentru care nu deţinea documente legale.

Asupra femeii a fost identificată şi cantitatea de 8 litri de alcool. Nici pentru acesta nu avea documente. Bunurile au fost supuse confiscării, iar femeia s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infracţiunii de colectare, deţinere, producere, transport, preluare, depozitare, predare, desfacere şi vânzare a bunurilor sau mărfurilor care trebuie plasate sub regim vamal.

Citeste si:

Facebook Comments