VIDEO! Femeie încarcerată, în urma unui impact violent între mașini

O femeie de 44 de ani a ajuns la spital după ce mașina în care se afla a fost implicată într-un accident. Evenimentul rutier a avut loc sâmbătă, la intersecția străzilor Sucevei cu Bulevardul Mihai Eminescu. Victima a rămas încarcerată și a fost scoasă de paramedicii de pe ambulanță.

Impact violent, sâmbătă la Botoșani. O femeie de 44 de ani a rămas încarcerată, după ce mașina în care se afla pe scaunul din dreapta ,a fost izbită de un alt autoturism în intersecția străzilor Sucevei cu Bulevardul Mihai Eminescu. La volanul unui Volvo se afla o șoferiță de 20 de ani care a pătruns în intersecție fără să acorde prioritate unui autoturism VW Sharan, condus de un bărbat de 40 de ani, care se îndrepta spre Calea Națională. Șoferul nu a mai putut evita impactul și a lovit autoturismul Volvo.

În urma impactului, pasagera de 44 de ani a rămas blocată în autoturismul Volvo. La fața locului au ajuns polițiști și un echipaj SMURD, cadrele medicale reușind să deblocheze portiera și să o scoată pe victimă din masina. Femeia a fost transportată mai apoi la Unitatea de primiri Urgențe.

Un alt bărbat care se afla pe bancheta din spate a fost rănit, însă a refuzat transportul la spital. Tânăra șoferiță a suferit un atac de panica.

Citeste si:

Facebook Comments