VIDEO! Femeie incendiată de concubin din cauza geloziei

Scene dramatice seara trecută într-o gospodărie din localitatea Chișcovata, comuna Vorona. Doi concubini s-au luat la ceartă, iar bărbatul a aruncat benzină pe femeie și i-a dat foc. Cuprins de flăcări a fost și individul. Ambii au transportați în stare critică la Unitatea de Primiri Urgențe din Botoșani, unde au fost toaletați și li s-au acordat primele îngrijiri, iar mai apoi au fost transferați cu două ambulanțe la Clinica de Arși din Iași.

Teribilul eveniment s-a întâmplat ieri, puțin după lăsarea serii, în casa în care locuiau în concubinaj, bărbatul de 45 de ani și femeia de 43 de ani, în urma unui conflic pornit spontan între cei doi.

Femeia ar fi vrut să se despartă de individ, iar seara trecută,și-a strâns lucrutile și a vrut să plece. Bărbatul și-a ieșit din minți și a pus mâna pe o sticlă de benzină, pe care a aruncat-o pe femeie și mai apoi i-a dat foc. Aceasta a reușit să iasă din casă pe stradă și să ceară ajutorul vecinilor. Norocul ei a fost că atunci o consăteancă se afla la fântână, iar când a văzut-o cuprinsă de flăcări a aruncat o găleată cu apă pe ea.

Bărbatul care a provocat tragedia a fost și el cuprins de flăcări.
Două ambulanțe i-au preluat pe cei doi și i-au transportat la Unitatea de Primiri Urgențe, unde au fost sedați, intubați și toaletați, iar mai apoi au fost direcționați către Clinica de Arși din Iași. Ambii pacienți au suferit arsuri de gradele II, III și IV pe mai mult de 40% din suprafața corpului. În starea cea mai gravă este bărbatul, care potrivit cadrelor medicale de la UPU, are afectate căile aeriene.

Potrivit polițiștilor, cei doi nu erau cunoscuți cu istoric din punctul de vedere al stărilor conflictuale sau altor situații de violență în familie. Din câte se pare însă, conflicutul de ieri seară ar fi izbucnit pe fondul geloziei bărbatului, care o bănuia pe concubina sa că ar avea pe altcineva.

Citeste si:

Facebook Comments