VIDEO! Femeie lovită pe trecerea de pietoni

Accident grav în centrul municipiului Botoşani. O femeie de 72 de ani a fost lovită de o şoferiţă chiar pe trecerea de pietoni. Din constatările poliţiştilor de la faţa locului, tânăra ar fi văzut-o târziu pe bătrână şi nu a mai apucat să reacţioneze. La faţa locului a ajuns şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă care a transportat victima la spital. Tânăra de 24 de ani s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

O botoşăneancă a fost lovită de o maşină în timp ce traversa strada chiar pe trecerea de pietoni. Totul s-a întâmplat aproape de ora 12.00, pe Calea Naţională, în zona parcării de la fostul magazin Botoșani. Tânăra aflată la volanul autoturismului Volkswagen Passat este din comuna Albeşti. Șoferița le-a spus oamenilor legii că nu a văzut-o la timp pe femeia de 72 de ani și nu a mai apucat să reacționeze.

Victima a a căzut la pământ. Un echipaj de la serviciul Județean de ambulanță a ajuns la fața locului și i-a acordat îngrijiri medicale, ir mai apoi au transportat-o la Unitateade primiri urgențe pentru îngrijiri de specialitate. Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
Tânăra a fost testată alcoolscopic, iar rezultatul testului a fost negativ.

Citeste si:

Facebook Comments