VIDEO! Femeie păcălită prin metoda “şmen”

O femeie din Chiţoveni, oraşul Flămânzi, a căzut victimă înşelăciunii prin metoda “şmen”. Femeia voia să schimbe o sumă de bani, din euro în lei, iar aceasta a fost abordată pe stradă de o femeie. Respectiva persoană s-a oferit să îi convertească ea banii. Pentru moment, victima a fost indusă în eroare, iar atenţia i-a fost distrasă. După ducerea la bun sfârşit a actului, botoşăneanca şi-a dat seama că a fost păcălită şi nu a primit întreaga sumă de bani. Din aceste motive, femeia a sunat la 112 pentru ajutorul poliţiei. După identificarea persoanei bănuite de comiterea furtului, femeia şi-a primit banii înapoi.

O botoşăneancă a fost păcălită de o femeie din Piatra Neamţ, prin metoda “şmen”. Femeia, din localitea Chiţoveni, a mers în oraşul Flămânzi pentru a efectua o tranzacţie de schimb valutar. În drumul său aceasta a fost abordată de o femeie, care s-a oferit să îi schimbe suma de 700 de euro, în lei. Pretextul acesteia a fost că deţine lei, pe care vrea să îi schimbe în euro.

Convinsă pe moment, botoşăneanca a acceptat, dar la finalizarea tranzacţiei şi-a dat seama că a fost păcălită şi individa nu i-a înmânat toţi banii.

În acest sens, femeia a sunat la 112, iar cu ocazia percheziţiilor efectuate de către oamenii legii din Piatra Neamţ la locuinţa persoanei bănuite de comiterea faptei, au fost identificate şi ridicate mai multe probe incriminatorii.

După finalizarea cercetărilor, se vor dispune soluţii procedurale pentru pedepsirea autoarei furtului, în vârstă de 41 de ani.

Citeste si:

Facebook Comments