VIDEO! Femeie reținută pentru ultraj

Femeie agresivă, băgată după gratii. O botoșăneancă de 30 de ani a fost reținută de polițiști după ce a început să devină violentă cu un echipaj de poliție chemat la o intervenție într-uhn apartament din municipiul Botoșani. Individa a dat cu spray de pentru insecte înspre agenții de poliție, iar pe unul dintre ei, l-a lovit cu pumnul în față, în timp ce încerca să o imobilizeze.

Incidentul a avut loc sâmbătă. Polițiștii botoșăneni au fost chemați să potolească spiritele într-un apartament din municipiul Botoșani. Oamenii legii au ajuns la locul indicat și au început să îi legitimeze pe toți cei care erau în imobil. O femeie de 30 de ani a refuzat să înmâneze documentele, iar în momentul în care i s-a spus că urmează să fie condusă la sediul poliției a devenit recalcitrantă si agresivă cu forțele de ordine, pulverizând cu spray pentru insecte înspre aceștia. Unul dintre agenți a încercat să o imobilizeze, însă doamna agresivă l-a lovit pe acesta cu pumnul în zona feței.

Urmează ca în cursul zilei de astăzi femeia să fie prezentată în fața instanței de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Citeste si:

Facebook Comments