VIDEO! Femeie sechestrată, bătută și violată de un consătean

Zile de groază trăite de o femeie de 41 de ani din comuna Coțușca. Acesta a fost răpită de pe stradă vineri seară, sechestrată, legată, lovită fără milă și violată de un consătean. Calvarul victimei a durat aproape 4 zile. Femeia din localitatea Cotu Minculinți a dispărut încă de vineri seară de acasă, iar părinții au anunțat poliție duminică. A fost găsită ieri la amiază. Vă avertizăm că urmeazăă informatii care va pot afecta emotional.

Prin chinuri cumplite a trecut timp de trei zile o femeie de 41 de ani din localitatea Cotu Minculinți, comuna Coșuca. Femeia a plecat de acasă și nu s-a mai întors, iar speriată familia au cerut duminică ajutorul polițilștilor pentru a o găsi. Erau speriați că ceva rău i s-a întâmplat. Și din păcate, presimțirile lor sumbre s-au adeverit. Ieri în jurul orei 14.00, femeia a a apărut în loclitatea de domiciliu într-o stare critică.

Avea mâinele legate la spate și multiple urme de violență la nivelul feței și corpului. Era în stare de șoc și abia putea să mai vorbească. Tremura și era extrem de agitată. Cu greu a reușit să le spună părinților ei ce i s-a întâmplat. Oamenii spun că victima a dispărut tocmai de vineri seară, din apropierea casei părinților.

Părinții, care sut oameni în vârstă au avut un șoc când și-au văzut fiica arătând atat de rău.

După ce agresorul a lăsat-o în mijlocului câmpului, victima a mers până în sat, în chinuri greu de imaginat.

Individul este acum căutat de polițiști. Unul dintre frații victimei susține că l-a văzut noaptea trecută însă nu s-a putut apropia de el să vorbească de teamă.

Oamenii legii au făcut filtre la intrarea și la ieșirea din localitatea si au oprit toate mașinile în incercarea de a-l găsi.


Victima a fost transportată inițial la Spitalul din Săveni de unde a fost transferată la Botoșani. Și medicii au fost îngroziți de chinurile la care a fost supusă sărmana femeie.

În cauză se continuă cercetările pentru savarsirea infractiunilor de lipsire de libertate, lovire sau alte violente si viol, precum si în vederea depistării autorului și dispunerii măsurilor legale ce se impun față de acesta.

Citeste si:

Facebook Comments