VIDEO! Fetiță dispărută peste noapte

Au fost ore de disperare pentru o familie din municipiul Botoșani. În cursul serii de marți, părinții unei fetițe de 10 ani au anunțat la Poliție că fata lor nu a mai venit acasă de la școală și nu reușesc să o găsească. Zeci de polițiști și jandarmi au demarat operațiunea de căutare și au dat de urma micuței abia în zorii zilei, undeva în zona ANL Cișmea. Copila a fost preluată de o ambulanță și transportată la spital pentru investigații.

A fost o noapte de coșmar pentru doi părinți din Botoșani și noapte albă pentru forțele de ordine . Marți noaptea, în jurul orei 22.00, o familie a anunțat Poliția că fiica lor, Ciobanu Mihaela Ana Maria, în vârstă de 10 ani, a plecat dimineață la școală dar nu s-a mai întors. Polițiștii s-au mobilizat de îndată și au demarat căutările. În urma primelor investigații s-a descoperit că fata a ieșit de la cursuri la ora 12.00, s-a plimbat cu câteva colege iar apoi a mers acasă la una dintre fetițe. În jurul orei 20:00 copila a spus că pleacă acasă dar nu a mai reușit să ajungă.

După o noapte lungă de căutări, polițiștii au reușit să o găsească pe Ana Maria în jurul orei 7.30. Fata era în zona ANL Cișmea, în apropiere de locuința colegei la care mersese în vizită, după ore.

Fetița a povestit polițiștilor că peste noapte a stat într-un balcon deschis al unui imobil. Conform unor informații neoficiale, nu este pentru prima dată când minora dispare de acasă.

Polițiștii și angajații Direcției pentru Protecția Copilului urmează să afle ce s-a întâmplat mai precis cu minora.

Citeste si:

Facebook Comments